Time is Money - De tijdloterij

Spelregels

Welkom bij Time is Money. Indien jij (of je gezelschap) dit nog niet deed, kan je luisteren naar onderstaande audio om te weten hoe de Fabula Melodica-games werken.

Enkele tips:

  • Niets is verboden om dit mysterie te ontrafelen. Dingen opzoeken, het gebruik van alles wat je maar wil en in huis hebt, is toegestaan!
  • Indien mogelijk, speel dan de geluidsbestanden af op een laptop of computer. Dit is eenvoudiger in gebruik en zorgt dat je gemakkelijker kan wisselen tussen hintpagina en spelpagina. Bovendien hebben jullie dan mogelijk nog een smartphone ter beschikking om dingen op te zoeken indien nodig.
  • Er is zijn hintpagina’s waarop jullie hints kunnen vinden. Voor het eigen spelplezier, open je deze best pas als je echt vast komt te zitten. Je vindt de link doorheen het spel.
  • Terugspoelen of het bestand op pauze zetten is normaal gezien niet nodig, tenzij dit wordt aangegeven. Jullie zijn natuurlijk altijd vrij om te doen wat jullie zelf willen om jullie spelplezier te verhogen.
  • Zorg dat je je antwoord altijd intypt zonder hoofdletters, leestekens en/of spaties.
Nog vragen? Vind het antwoord op onze pagina met veelgestelde vragen.
 

Context

De tijdloterij

Heb je het antwoord gevonden? Vul het hieronder in!

Oplossing

Vul je gevonden cijfers in om het vervolg van het verhaal te ontgrendelen. Let op, gebruik geen spaties of leestekens (schrijf alles aan elkaar).